Magi. Side-om-side.

Vi introducerer hermed den nyeste essentielle tilføjelse til dit køkken: Thermomix Friend®. Denne super smarte enhed er i sandhed en virkelig god ven til dig, dit køkken og din TM5 eller TM6. Den tillader dig at lave mere, på kortere tid, da den arbejder samtidig med din Thermomix®, mens du bliver guidet gennem opskrifterne, som er specielt udviklet til parallel madlavning, og giver dig friheden til at være mere modig med dine retter. Gør dig klar til et helt nyt niveau inden for madlavning.

Det er på tide at fordoble Wauw’et!

Vi har gjort kreativiteten i køkkenet dobbelt så godt med parallelt guidet madlavning. Brug din trofaste Thermomix® og din Thermomix Friend® sammen for at tilberede delikate, sofistikerede, multi-måltider og komplette måltider uden at få sved på panden. Thermomix Friend® er linket sammen med din Thermomix® via Bluetooth®, og den intuitive skærm fortæller dig præcis, hvornår du skal flytte røreskålene med ingredienser fra den ene til den anden. Resultatet er: At alt bliver tilberedt til det rigtige tidspunkt og er tilberedt til perfektion. TM5 er også nem at bruge sammen med Thermomix Friend®, den skal bare indstilles manuelt.

Mere tid på ingen tid

At spare tid betyder at gøre ting lettere i køkkenet: Mens din Thermomix® effektivt arbejder derudaf, kan du bruge din Thermomix Friend® til at varme, simre, og røre ingredienser, så de er klar med det samme, når du skal bruge dem. Resultatet er: flere ingredienser tilberedt og flere lækre retter at sætte på bordet til dine venner og din familie. De vil tro at du har groet et ekstra sæt hænder! Er du klar til at fordoble Wauw’et med med den halve indsats?

Del dine opskrifter med Thermomix Friend®

Madlavning med Thermomix® handler om at sprede kærlighed, og netop derfor har vi udviklet mange nye spændende, parallelt guidet madlavningsopskrifter specielt til dig som du kan prøve at lave på din Thermomix® og Thermomix Friend®. Hver Thermomix® opskrift som vi har udviklet til parallel madlavning, er blevet optimeret til at tage fuldt udnyttelse af begge enheder og det er nemt at følge, så du aldrig misser et step. Alle opskrifterne er udelukkende tilgængelige på vores innovative Cookidoo® platform – bare filtrer efter ”Thermomix Friend®” i ” Thermomix® accessories” for at finde dem.

Det bedste resultat I køkkenet

Er når madlavningen har været nem og resultatet blev fantastisk! Det betyder mere glæde for dig fra start til slut. Fordel dine ingredienser til din Thermomix® opskrift, mellem dine to røreskåle, og dine to effektive enheder vil problemfrit arbejde sammen. Du vil blive forbløffet over, hvor meget du kan få gjort på kort tid. Med Thermomix® og Thermomix Friend® i dit køkken, bliver du 100% tilfreds med resultatet – og du vil blive ved med at vende tilbage for mere.

Nyd din frihed

Det øjeblik hvor du gerne hurtigt vil smide en sovs sammen, men din Thermomix® er ved at tilberede noget andet? Aldrig igen: Thermomix Friend® er altid klar til at tilberede den mad, som du ellers normalt skulle have ventet med. Thermomix Friend® kommer med en roobust base (med integreret opvarmning og temperaturmåler), røreskål, målebæger, kogeindsats og låg – så den kan håndtere hvad som helst du smider i den, med mere kapacitet.