col_img_4_3_TM_withVaroma_AllParts_Book-side

Denne ultimative køkkenmaskine kan erstatte tolv apparater i køkkenet, idet den kan: Blende, dampe, blande, veje, røre, male, piske, emulgere, varme, ælte, tilberede og hakke.

Thermomix ® kombinerer ubesværet funktionerne fra en kødhakker, et rivejern, en æltemaskine, en saftpresser, et piskeris, en blender, en mølle, en morter, en is/sorbet-maskine, en håndmixer, en is-knuser, en food processor og en kaffe- og krydderikværn.

Med Thermomix ® bliver madlavning nem og ubesværet.

Tilbered nemt udsøgte delikate saucer, supper og gryderetter. Lav fristende velsmagende syltetøj og chutneys. Lav perfekte pureer, pastaer og patéer. Damp eller steg fisk, kød og grøntsager til perfektion.

Der findes allerede tusindvis af opskrifter i kogebøger og på internettet, som du kan følge, men du kan også blot bruge din fantasi og kreativitet - så er mulighederne uendelige!

 

Intelligent madlavning

col_img_4_3_Display1

Madlavning med Thermomix ® er ekstremt hurtig og meget enkel. Begrebet Thermomix ® er baseret på en velafbalanceret kombination af sofistikeret, intelligent teknologi og tilpassede opskrifter, der er skræddersyede til at virke perfekt med Thermomix ® for at opnå garanteret succes. Den innovative touchscreen kombineret med Thermomix ® opskrifts-chip viser trin-for-trin opskrifter på skærmen, hvilket gør det nemt at opnå perfekte resultater hver gang.

For at høre mere om Thermomix ® eller for at bestille en demonstartion af maskinen, klik her.

 

top