Vind en Thermomix® - værdi 8.950,-

I dag har jeg en superfed konkurrence til dig! Du kan nemlig vinde en Thermomix® til en værdi af 8.950,-

Da jeg blev kontaktet af Thermomix om, at de gerne ville komme herhjem og vise mig deres maskine tænkte jeg: Ja, ja, kom da bare men held og lykke med at imponere mig! Jeg har køkkenet fuld af gode og dyre køkkenmaskiner. Jeg har en Magimix foodprocessor og en Vitamix blender, men ved du hvad? Vi var ikke engang halvvejs igennem demo’en før jeg måtte overgive mig fuldstændigt!

Og Maggie og Vita er pt. flyttet på fjernlager, for Thermomixen klarer deres job – bedre endda. Og det er win, for det betyder, at jeg kun behøver at have én maskine stående fremme i mit køkken.

Og lad os lige være ærlige her: Kun køkkenmaskiner, der står fremme, bliver brugt. Skal du først bakse den ud af skabet, så glem det…

MEGET MERE END EN BLENDER

Men at tro at Thermomixen kun kan blende og hakke er at tale den ned, for den kan så meget mere end det. Det er et rumskib af en multimaskine.

Fx laver den bearnaisesovs – just like that! Jeg hælder bare æggeblommer, smør, skalotteløg, estragon og eddike i, trykker på et par knapper og så kalder den, når sovsen er færdig. Bearnaisesovs klar til servering!

For real! Så nemt er det!

Og det samme med hollandaise og mayonnaise og grøntsagsbouillon som her:

Hjemmelavet grøntsagsbouillon - sådan laver du nemt din egen sunde grøntsagsbouillon af helt naturlige ingredienser

Den laver også sund frugt-is.

Et par poser frosne bær, lidt dadler, lidt æggehvide og lidt fløde og vrum vrum, så havde familien her bær-is til flere dage!

Eller den lækre bærmousse. Også lavet i Thermomixen.

Bærmousse - lækker og sund dessert - kan fint laves med frosne bær - Opskrift her:

Den blender selvfølgelig grøntsager til grøntsagsjuice helt uden spild, og man får stadig gavn af de gode fibre i modsætning til, hvis vi havde brugt centrifugaljuiceren.

Og supper! Den laver lækre, silkebløde supper! For det smarte med Thermomixen er, at den har så ufatteligt mange indstillingsmuligheder, og den kan varme op også.

Blomkålssuppe med masser af hvidløg, ost og sprødstegt chorizo. Perfekt LCHF-suppeopskrift

Så du kan lave varme supper, dampe grøntsager, koge æg, ris, pasta, kartofler og endda dampe fisk.

Der er sådan en smart dampindsats, man sætter ovenpå rumskibet, og så damper den lige broccolien og laksen, imens sovs, suppe og kartofler, ris, quinoa (hvis man spiser det) klargøres i bunden.

Hvor smart er det lige?

Vind en Thermomix (værdi: 8.950,-)

Og så ringer der en lille klokke, når maden er færdigt! Det er jo næsten som at have en aupair!

Og den er meganem at rengøre, og alle dele kan ryge i opvaskemaskinen.

NU TIL KONKURRENCEN

Det her er en Rolls Royce af en køkkenmaskine og for at den ikke skal stå og samle støv ude i et hjem, hvor den ikke får lov at skinne som den stjerne, den er, er en del af opgaven her, at du skal overbevise mig om, hvor foodie-agtig, du er, og hvor meget dette smukke rumskib vil berige dit liv!

Nemt, ikke?

Så for at deltage i konkurrencen skal du lægge en kommentar her på bloggen, hvor du overbeviser mig om, hvor foodie-agtig, du er, og hvordan dette vidunder vil berige dit liv.

Kun kommentarer her på bloggen tæller med i konkurrencen. 

Jeg udvælger de fem, som jeg mener gør sig mest fortjent til at vinde og så trækker jeg en tilfældig vinder blandt de fem.

Vinderen bliver trukket søndag d. 7. maj kl. 20.00. Vinderen offentliggøres her i indlægget og får direkte besked.

HVAD FØLGER MED I PRÆMIEN?

Med i præmien her følger alle dele, dvs. dampindsats og alt det, du ser på billedet (minus maden – den skal du selv lave).

Herudover følger en kogebog med opskrifter, som hjælper dig i gang med at bruge Thermomixen og alle dens funktioner. Kogebogen har jeg brugt meget i starten til at gøre mig tryg ved maskinen.

Kogebogen medfølger også som chip til maskinen, hvilket betyder, at du bare finder den opskrift, du vil lave på touch-screenet og så følger du bare vejledningen derpå. Det bliver simpelthen ikke nemmere.

Men det lyder lidt overvældende, måske. Men fortvivl ej!

Der følger også en live demonstration med. Der kommer simpelthen et sødt menneske ud til dig og viser dig, hvordan denne maskine virker, og det kan virke lidt skørt og unødvendigt men jeg siger dig, at jeg fik meget ud af præsentationen.

KH. Jane
Besøg mig her: Madbanditten.dk
top