Disclaimer

1. Vorwerk er for nylig blevet mere opmærksom på tilbehør til køkkenmaskinen Thermomix®. Dette tilbehør udbydes af tredjepartsproducenter og skal erstatte eller supplere Vorwerks originale Thermomix® tilbehør såsom røreskålens låg, tætningsliste til låg, kniv, røreskål, røreskålens bund, målebæger, Varoma®, kogeindsats, røreindsats, kniv dække eller stænklåg.

 

2. I den forbindelse vil vi gerne gøre opmærksom på følgende: Vi anbefaler, at du kun anvender Vorwerks originale produkter til Thermomix® eller tilbehør, der er godkendt af Vorwerk.

 

3. Når du anvender Vorwerks originale Thermomix® tilbehør sammen med Thermomix®, har du garanti for, at alle sikkerhedsforanstaltninger er opfyldt, og at Thermomix® fungerer korrekt. Alt vores tilbehør er blevet testet grundigt, så du kan lave mad på en sikker måde, og uden at din Thermomix® tager skade.

 

4. Trods løbende observation af markedet kan vi ikke vurdere eller garantere, om tilbehør, der ikke er produceret eller godkendt af Vorwerk, er egnet til din Thermomix® og pålideligt og sikkert at bruge. Vi kan især ikke garantere, at der ikke opstår skader ved brug af sådant tilbehør, at fødevarer ikke bliver forurenet med uprøvet plast, og at din Thermomix® ikke bliver beskadiget.

 

5. Inden du bruger tilbehør produceret af en tredjepart, bør du derfor være opmærksom på, at du kan miste garantien samt eventuelle produktansvarskrav, hvis der opstår en skade, der skyldes uoriginalt tilbehør.

 

6. Forkerte reparationer af dit apparat kan resultere i brand, elektrisk stød eller forbrændinger: Udfør aldrig selv reparationer på dit apparat, da det kan deaktivere sikkerhedsfunktionerne. Reparationer af elektriske apparater må kun udføres af Vorwerk-kundeservice, et reparationscenter autoriseret af Vorwerk eller en tilsvarende kvalificeret person for at undgå farer. Defekte dele må kun udskiftes med originale reservedele for at undgå farer. Kontakt din Vorwerk-kundeservice i tilfælde af skader på apparatet.