NEM OG HURTIG AT BRUGE

Thermomix ® er en kraftfuld og alsidig køkkenmaskine, som sparer dig tid ved at hjælpe med en stor del af madlavningen. Især muligheden for guidet madlavning, gør hverdagsmaden nem at tilberede og det smarte design med den enkle touchscreen, gør den let at betjene.

HOLDER DIG INSPIRERET

Thermomix ® inspirerer dig til at prøve nye opskrifter og selv dygtige kokke vil opleve, at de kan være endnu mere kreative med Thermomix ®. Udfordrende opskrifter kan blive lettere med Thermomix ® og dermed får du hænderne fri til evt. at tilføje et ekstra touch til måltidet!

Frisk, Lækker, Sund mad

Thermomix ® kan hjælpe dig med at tilberede ingredienser nænsomt og dermed resultere i friskere, sundere måltider. Der er også tusindvis af lækre THERMOMIX opskrifter, der gør det nemt at tage hensyn til særlige kostbehov, som eksempelvis allergi og intolerancer, eller at følge en diæt for at understøtte en sundere livsstil.

SPAR PENGE

En Thermomix ® træder i stedet for flere dyre køkkenmaskiner, samtidig sparer du på energiforbruget ved at reducere tilberedningstiden. Mange oplever også at de hurtige og nemme tilberedningsmetoder begrænser udgifterne til dyr take away og færdigretter.

VORWERK KVALITET

Takket være Vorwerk’s legendariske kvalitet og pålidelighe, er hver eneste THERMOMIX ® udviklet og designet til brug hele dagen, hver dag.

top