HVAD KAN THERMOMIX ®?

Thermomix® forener funktionerne af 12 køkkenmaskiner i én: den kan veje, mikse, male, ælte, piske, tilberede, kontrollere varme, røre og emulgere. uanset om den skal tilberede den daglige madlavning til familien, en hurtig snack til en person eller gastronomiske mesterværker – alle lykkes de med et snuptag. De mange​​Thermomixtestede opskrifter varierer fra hårdkogte æg, salatdressinger, dips og pesto, dampet fisk og risotto til is. Hvis du har glemt at købe flormelis eller vaniljesukker? Så er det intet problem, fordi dette også let og hurtigt laves med Thermomix®. Det overrasker mange, at Thermomix® også let kan lave is, ælte dej, samt blande forfriskende smoothies og shakes. Det er ikke uden grund at Thermomix® er verdens mest berømte køkkenmaskine af sin art – mere end 7 millioner entusiastiske brugere nyder hver dag at arbejde med den.
HVORDAN ANVENDES THERMOMIX ®?

Det korte svar er; hurtigt og nemt. Thermomixkonceptet er baseret på en perfekt afbalanceret kombination af intelligent, sofistikeret teknologi. Den er brugervenlig designet og let at sætte sig ind i ved gennemlæsning af den medfølgende brugervejledning. Der findes tusindvis af opskrifter med garanteret succes, disse er tilgængelige i bøger, nyhedsbreve, via youtube eller hjemmesiden her, som løbende bliver opdateret med nye opskrifter.
HVAD ER DET UNIKKE VED THERMOMIX ®?

Da Thermomix® blev opfundet for 50 år siden, var den en revolution: En køkkenmaskine med så mange funktioner – og i øvrigt i en enestående kvalitet – det var i den tid utænkeligt. Det er ikke uden grund at Thermomix® i dag betragtes som forløberen til den oprindelige multi-funktion foodprocessor. Siden opfindelsen for 50 år siden, er Thermomix® løbende blevet udviklet og opdateret. Ved løbende tekniske og designmæssige forbedringer, i dag den gennemarbejdede, gennemprøvede, ultimative Thermomix® TM5 nyeste skud på stammen.

HAR JEG BEHOV FOR EKSTRA TILBEHØR?

Nej. Al udstyr følger med fra starten – tilkøb af ekstra udstyr er derfor ikke en nødvendighed. Men det er naturligvis muligt at købe ekstra udstyr ved siden af. F.eks. er der mange der har to røreskåle.
RENGØRING AF THERMOMIX ®?

Rengøring af Thermomix® er så let som madlavning med den. Rester fjernes bedst ved at fylde lidt vand og opvaskemiddel i røreskålen, herefter sættes maskinen et par sekunder på trin 10. Alle aftagelige dele kan nemt skilles ad og rengøres i opvaskemaskinen. Selve enheden (maskinhuset) skal blot tørres af med en fugtig klud.

HVOR KAN JEG KØBE EN THERMOMIX ®?

Thermomix® sælges udelukkende gennem direkte salg. Dvs., at du skal kontakte Thermomade via denne hjemmeside, på tlf. 30507055 eller ved at sende en mail til info@thermomade.dk. Så vil vi tilbyde dig en uforpligtende demonstration af maskinen i dit eget hjem – gerne for dig og et par venner eller familiemedlemmer, det vil også være muligt blot at få den tilsendt.

Der er også mulighed for at købe maskinen direkte hos ThermoMade – kontakt os herfor ved at udfylde kontaktformularen, her!

HVAD KOSTER EN THERMOMIX ®?

Thermomix koster kr. 8.950 frit leveret i hele Danmark. Vi tilbyder dag-til-dag levering. Vi tilbyder også en finansieringsordning – kontakt os på tlf. 30507055 eller info@thermomade.dk for ydereligere oplysninger herom.
top